top of page

België & Nederland
Lees zeker ook ons boek – "Wondergebied"


Wondergebied in de jungles van Borneo


Door Ronny Heyboer en Donald Sheley

Successful Living Publishing (239 blz.)

​​

"Kruipend onder de dikke jungle begroeiing, moest ik een klein riviertje oversteken om het dorp te bereiken. Toen zag ik een Blanke Man die een bad nam in het kristalheldere water van het bergstroompje. Hij stak zijn hand naar mij uit - ik weet niet waarom, maar ik had het gevoel dat ik deze man wel eens kon vertrouwen; mogelijk was hij anders, misschien gaf hij zelfs om mij ..."

Vanaf dit moment veranderde het leven van Ezra, een stervende zesjarige Dayak-jongen uit de jungles van Borneo op drastische wijze . Hij werd meegenomen naar het huis van de Blanke Man waar hij liefde, medische zorg, goede voeding en onderwijs ontving. En nog belangrijker, hij leerde God kennen Die zijn leven voor de eeuwigheid veranderde.

Ronny Heyboer bracht de eerste periode van zijn leven door in Australië en Nederland. Toen riep God hem en zijn vrouw Kay om de liefde en verlossing van Jezus Christus te delen met de stammen in de jungles van Borneo. Hun leven werd een doorlopend proces van volgen en vertrouwen op de Heer Die hun de opdracht gaf om in het midden van de jungle een dorp voor 1.000 verwaarloosde kinderen en scholen voor 2.000 kinderen te bouwen.

Met veel humor schrijft Ronny over zijn leven en bediening. Maar wees gewaarschuwd! Tijdens het lezen van dit boek zul je uitgedaagd worden om Gods roeping serieus te nemen; om betrokken te raken bij Gods werk in de wereld om je heen. God wil dat je betrokken bent in Zijn werk.

"Ik geloof dat we in deze wereld minder aan onszelf moeten denken en meer over hoe we naar anderen kunnen uitreiken. Naar hen die zo hard een aanraking nodig hebben van Hem Die ons gemaakt heeft en ons beter begrijpt dan we onszelf ooit zullen kunnen begrijpen."

​Dit boek kopen?

STUUR EERST HET BESTELFORMULIER EN WACHT DAN OP DE INSTRUCTIES VOOR UW BETALING A.U.B.

De prijs voor 1 boek is € 14,95. Verzendingskosten in België en Nederland is € 5.

Ook beschikbaar in het Engels en zelfs in het Chinees.
Hiervoor neemt u best contact via ronnyheyboer@gmail.com

20190916_171331.jpg

Voor boeken die naar andere talen zijn vertaald:

Dutch payment

PayPal ButtonPayPal Button
For orders within the Netherlands and Belgium only:
'"Wondergebied" in de jungles of Borneo' Book   

Dutch copy: €14.95. Shipping in Belgium or the Netherlands €5.

Thanks for your order! We will try to get in contact with you as soon as possibly with further information on payment and confirmation. Please check your junk box if you do not receive any email. Thank you and God bless.

bottom of page